Оток на корема след цезарово сечение

15. Елена | 05/16/2014, 08:29:00 [3987345372]

Момичета, направи пълна абдоминална пластика,днес 22 дни след операцията. Аз се отстраняват херния, диастаза, формира нова пъпа, отстранява много голям белег от апендицит, почти всички, и най-важното е всички стриите и допълнително пъти корема. Моят бивш пъпа е просто ужасно, особено след две раждания и пиърсинг, но сега има нов, малък, изготвен и красива пъпа! Няма никакви белези по него, нищо, дори костите от раните са се спуснали и абсолютно нищо не се вижда. Ами много shrama- чист, но все още е подута, но много малко в областта на тънък shrama.Ya тен. Аз наистина харесвам резултата. Самата операция беше много добра, дренажът беше два дни. Беше много неудобно за него. Изцеждането на канала не боли изобщо! Някои сайтове пишеха, че боли, за да се отцеди канализацията, дори и нервен, но напразно. Стомахът след операцията не е болен, след цезарово сечение стомаха е болен много по-силно. Да тръгваш на следващия ден. Първият път беше неприятно да спиш с ролка в краката, но свикваш третия ден :-). Току-що го отказах вчера, сега спим точно. Да започнем абсолютно точно от вчера! От момента на операцията всеки ден стана малко по-добър и по-добър. Стомахът не беше болен, но гърба от позицията "плетена" беше ужасно болен и уморен. Много съм доволен от резултата от операцията.

16. Елена | 02.09.2014, 16:15:26 [338103979]

На 20 август тя направи abdominoplasty на корема илипосукция на бъчви. Плюс, зашити диостаза и изрежете пъпната херния. Те направиха нов пъпа. За да имате 2 T цезарово стомаха и обширна, постоянно като 8 mesyatse.Obschy упойка след операцията беше трудно. Очевидно е действала анестезия. Няколко часа по-късно ядох и се почувствах по-добре. През нощта спях без задни крака. Спал отстрани. На следващия ден, когато дойде на живо)). Дренажите бяха отстранени в продължение на 2 дни, а не болезнени, неприятни само малко. Всеки ден смятате, че всичко е по-лесно и по-лесно за вас. Веднъж седмично отидете за превръзки. Днес е 12 дни. Те премахнаха шевовете и им позволиха да измиват дрехите с компресия. Помпено 10 кубчета течност над пъпа ((. Днес е било позволено да се измие. Без бельо трудно ((и чака да изсъхне)). Belly видях само днес. Апартаментът е много стрии по пъпа, те остави под пъпа и след това някои. Резултатът е щастлив, но все още там, докато отокът, така че малко време е минало. операцията бе извършена в клиниката SM на ENEA в Христенко, помогна Borisenko. Спа Sibo огромен.

17. Пина | 09/02/2014, 10:56:59 [1590455791]

Направих го с Кузин, затова той каза, че при каквито и да било въпроси да му се обадите или да дойде да консултирате, трябва да отидете при вашия лекар, за да ви погледна и да видите дали трябва да се притеснявате

направени на 5 март. гърба също ужасно боли. Спям с възглавница под краката ми и на гърба си. До днес, особено подуването не забелязва, днес вече тук, както тук. Кой от размазан, може ли това, което физиопродукти направи. Отивам на превръзките, все още не ми е позволено да се измивам.

Добре дошли! Имам същия проблем ((((Abdomino направи преди седмица, отколкото се отървахте от отока? Как се справяте сега?

20. Сара | 10.12.2014, 13:37:18 [2222342395]

Вие задължително трябва да направите курс на дренаж, но за товатова е, което хирургът трябва да ви каже. Не знам, може би е твърде рано за теб. Помолете пластичния си хирург какво ще ви каже. Но всъщност няма нищо ужасно. Естествено, тази операция е доста сериозна, поради което отокът е нормален въпрос. Ще бъде след няколко дни, няма да отиде никъде. Аз също, когато си направих абдоминална пластика, а след това около седмица имаше малко подпухналост и тогава всичко изчезна. В корема ми не бях болен, почувствах се добре. Просто беше трудно с двете ми деца, те също бяха на 5 години, но те непрекъснато искаха писалки. Преди това винаги ги вземах, ги валцувал, играхме самолета. И след операцията не можете да вдигнете никаква гравитация, не правете нищо физически. Отидох в салона по-рано, подкрепях се, но след операцията, добре, за около 3 месеца, залата излезе. Няма нищо, което да направите. Тук с тези две точки бях просто тежък. Като цяло, всичко е супер. Основното нещо е, че нищо не пострада. И след анестезия, се почувствах страхотно. Не се разболях, не се чувствах болна, главата ми не ме притесняваше. Анестезията, в края на краищата, знаеш, че е така. Но моят хирург ми каза, че сега не е като анестезия, каквато е била. Много по-добре и по-добре. Затова нямах причина да се притеснявам. И реших да отида за операция, защото след двете ми раждания се появи така наречената престилка. Мисля, че много хора са запознати с този ужас. След първата бременност все още имаше повече или по-малко. Дори не се срамувах да отида в морето, но след второто всичко беше напълно лошо. Е, затова направих коремчето. Оперира в Москва, особено отлетя от Ростов на Дон до руската столица. Работила е в Баулин Владимир. Той работи за реални клиники. Сега съм много доволен, както разбирате. Ето защо, всеки, който е планирал коремна пластика, ви съветвам да направите това, което е планирано. Сигурен съм, че няма да съжалявате и ще бъдете много щастливи.

21. гост | 14.12.2014, 19:25:55 [4268179206]

Също така се притеснявам за подуване. Една седмица минала след нападението, стомахът ми става по-голям, ходя като бъчва. едва ли панталоните zastegivayu.Boley не, но в дъното на корема, където започва крака, тя започва да рязко дръпнете, това е много тревожно, лекарят каза, че трябва да бъде така, но от друга страна, не го прави. Понякога белегът започва да се пече. трябва да пие анестезия. Разбира се, операцията е сложна и дълга, разкъсвайки кожата на тялото, издърпване, рязане и шевове. Последствието е реакцията на тялото, температурата се повишава до 37,5 вечерта - това също е нормално. След една седмица скобите ще бъдат премахнати, докторът е там и ще каже дали е необходимо течността да се изпомпва, тъй като отокът също удължава кожата, но това не би било желателно. Аз спях само на гърба, отново заради острата издърпваща болка, първите дни бяха много болезнени, много болезнени. Надявам се през новата година стомаха да получи правилната форма.

22. Джулия | 01/26/2015, 1:29:43 [1251969099]

Също така се притеснявам за подуване. Една седмица минала след нападението, стомахът ми става по-голям, ходя като бъчва. едва ли панталоните zastegivayu.Boley не, но в дъното на корема, където започва крака, тя започва да рязко дръпнете, това е много тревожно, лекарят каза, че трябва да бъде така, но от друга страна, не го прави. Понякога белегът започва да се пече. трябва да пие анестезия. Разбира се, операцията е сложна и дълга, разкъсвайки кожата на тялото, издърпване, рязане и шевове. Последствието е реакцията на тялото, температурата се повишава до 37,5 вечерта - това също е нормално. След една седмица скобите ще бъдат премахнати, докторът е там и ще каже дали е необходимо течността да се изпомпва, тъй като отокът също удължава кожата, но това не би било желателно. Аз спях само на гърба, отново заради острата издърпваща болка, първите дни бяха много болезнени, много болезнени. Надявам се през новата година стомаха да получи правилната форма.


Аз също, в същото време го направихminiabdominoplastiku. Едемът се провежда в долната част на корема, където е шевът. корем като дървена, усещане priprotivnenkoe. Хирург освен Kontraktubeks не назначава нещо, учи всички сайтове и попаднах на един, който се препоръчва да се намажете Traumeel хапчета и да пие една капка Dibo Traumeel S. Не очаквах такъв ефект на втория ден отокът започна да намалява и чувствителността на възвръщаемост.

23. Таис | 04/29/2015, 07:37:44 [450272264]

Дали коремът през март 2015 г. в красиватахирург Omurzakov Bakyt Бишкек, той е в октомври 2014 г. се увеличава 345 гърдите анатомия, Eurosilicone под мускула. Всичко е страхотно. Бъбрека лекува, отивам в компресията, белегът е малък, докато бараката. Едемът около белега все още се наблюдава, също така чувствителността около белега все още не се възстановява, но естетическият ефект е чудо. Смазвам контра-тютюн. След операцията месецът изцапа и пие Traumeel S. Нямаше усложнения. Всичко е поносимо. Да, гърбът ме боли, но аз бях опериран, а не гъделичкан. Аз направих всичко съзнателно и планирано, така че сега ставам високо. Скъпи, ако нещо не ти е удобно, поправете го, сега е на разположение! Каква сложност и страдание има, когато има изход. Основният лекар трябва да е професионалист с голям опит и добри прегледи. ДОБРЕ УСПЕХ ЗА ВСИЧКИ И КРАСОТА.

24. ALLA | 05/05/2015, 10:45:58 [3591839694]

Има ли корема и липосукция на корема и бедрата. в Севастопол, в бонуса при Lazurenko Алексей Сергеевич 25 март 2015.Operatsiey удовлетворени. Уърт 90 tysyach.Bez обща анестезия, е бил прострелян в гърба. Операция направи или направи, 4 часа. Чух, с мен говорих. След операцията се чувствах добре, нищо bolelo.Cherez два дни отстранени дренаж, пет изписан domoy.Est малък оток на белега и в един месец изпомпва течност като корема е голям и белег dlinnyy.Segodnya 05 май .Zhidkost не е отделено и оток spadaet.Zhivot пряка и gladenkiy.Sinyaka voobsche.Vso не е наред. Аз препоръчвам на всеки, който има проблеми с zhivotom.Cherez половин година ще премахне мазнини под myshkami.VSEM късмет.

25. маи | 05/19/2015, 09:36:29 [2334889953]

През април 2014 г. е извършила абдоминална пластика в клиниката "Битие" в Симферопол. Все още има малък оток в долната част на корема. А след това да почистите или премахнете? Може би някой ще посъветва?

26. Катрин | 05/31/2015, 10:22:55 [3040930734]

Направи 20 април 20 април тази година на коремна пластикаЧувствам се страхотно! Операцията е била извършена в продължение на 2 часа, докторът казал, че е отрязал около 10 см кожа и е направил липосукция от 3 зони: отстрани и горната част на корема на гърба. След един час 3-4 след операцията аз спокойно станах и отидох в тоалетната, ядох. На сутринта в 9 сутринта направихме дресинг и на 11 вече бях отвлечена от съпруга си. На 5-ия ден вече отидох на работа, 6 на метрото до другия край на Москва отидох на превръзката. Лекарят каза, че всичко е според плана, а на дванадесетия ден ще бъда изваден от шевовете. Днес имам добър 10-дневен сън, дори мога да се хвърля в стомаха си, прескачам като рицар в магазините, които се опитват да облекат. Всички супер момичета не се страхувайте да правите каквото поискате и не слушайте много ревюта за това как: започнах да ходя на 5-ти ден, изпомпвах течността, подувах огромното. Всичко на всички и на вас най-вероятно всички ще бъдат като мен бързо и безболезнено, и могат и дори са по-добри.

Все още е забравил да напиша най-важното за мен е да проливам и да шият мускулите на пресата. Много болезнено е да кихате и да седите, докато се навеждате, не боли.

28. Татяна | 06/05/2015, 21:34:49 [3088735658]

Направи зони abdomino + lipo 3. Операция 05:00, анестезия е изключително удобна, имам няколко часа, без никакви проблеми, отводняване задържане за около 2 дни, но това е напълно празен, но от дренажни отвори бяха няколко кървене, не е особено богата, заяви, че е възможно дренажна тръба беше някъде perezhatoy.Vispali след 2 дни, вече на третия отиде на работа: не ритници, но не и ада! Имаше малки отоци и синини. Новото място на пъпа е като камък. Разбира се няма да има край на оферти различни лечения LPG, но като се има предвид цената на операции 183 000 стр (Петър), а след това още една процедура - за много! Съветвай Кой може да направи нещо по-приемливо! Що се отнася до операции, ефектите от цезарово по-болезнено, ефектът е отличен, много за съжаление това не се направи (имам 4 деца) разтягане поне цялата коремните мускули, но със сигурност не е съвършен! В добри клиники не купувайте ниски цени, което е евтино, струва толкова много.

29. Татяна | 24.06.2015, 23:00:18 [4268179206]

Изминаха шест месеца и отокът не премина. възпалено крива шев, а някои дори не стомаха започна, имаше страни, направени в Ginezise Симферопол не са доволни.

30. обичам | 07.09.2015, 21:50:08 [2058437609]

През април 2014 г. е извършила абдоминална пластика в клиниката "Битие" в Симферопол. Все още има малък оток в долната част на корема. А след това да почистите или премахнете? Може би някой ще посъветва?


Мая извърши операцията във Владимир ЧервяковИгорович в Иваново, макар и самият московчанин. Дори да чакате 8 месеца да чакате. вчера беше 3 месеца (ап 08.04.15) Имам подуване в средата на шева малък, но има, лекарят каза леко да размазва гел - LYOTON. Размазвам една седмица, отокът минава или става и е възможно масажът да не протяга кожата. кръвообращението се подобрява. и ходя на около 10 километра на ден вечер. утре ще опитам басейна. консултирайте се с лекар преди да разкъсате с лиотон. в инструкцията е възможно и бременна. добър късмет

31. Светлана | 08.01.2015, 07:30:23 [260763649]

Направи коремна пластика болката не е силна, притеснена от подуването на срамни устни, някой се е сблъсквал с това.

32. Елена | 08/08/2015, 05:40:06 [1331128235]

Здравейте момичета от далечния север,Ханти-Мансийск Округ), тук имаме хирурзи - пластмаси, такива хора! Тя направи коремче, намали гърдите и блефаропластиката на горните клепачи, премина в един месец вчера, аз съм нов, абсолютно нов, дори изгубен и все още не вярвам, че съм в огледалото! Ефектът SHARP! Не се съмнявайте, ако решите да промените нещо във вашите форми, да отидете и да промените, гледам на моята възраст от 49 години, 10 години по-млада и колко лесно стана, 10 кг остана с корема и обратно на липоксия. Благодаря на нашите лекари. млади и решителни специалисти.

Момичета, направи пълна абдоминална пластика,днес 22 дни след операцията. Аз се отстраняват херния, диастаза, формира нова пъпа, отстранява много голям белег от апендицит, почти всички, и най-важното е всички стриите и допълнително пъти корема. Моят бивш пъпа е просто ужасно, особено след две раждания и пиърсинг, но сега има нов, малък, изготвен и красива пъпа! Няма никакви белези по него, нищо, дори костите от раните са се спуснали и абсолютно нищо не се вижда. Ами много shrama- чист, но все още е подута, но много малко в областта на тънък shrama.Ya тен. Аз наистина харесвам резултата. Самата операция беше много добра, дренажът беше два дни. Беше много неудобно за него. Изцеждането на канала не боли изобщо! Някои сайтове пишеха, че боли, за да се отцеди канализацията, дори и нервен, но напразно. Стомахът след операцията не е болен, след цезарово сечение стомаха е болен много по-силно. Да тръгваш на следващия ден. Първият път беше неприятно да спиш с ролка в краката, но свикваш третия ден :-). Току-що го отказах вчера, сега спим точно. Да започнем абсолютно точно от вчера! От момента на операцията всеки ден стана малко по-добър и по-добър. Стомахът не беше болен, но гърба от позицията "плетена" беше ужасно болен и уморен. Много съм доволен от резултата от операцията.

Здравей, Елена!
Кажи ми кой лекар извърши операцията?

34. Мария | 10/22/2015, 20:17:23 [3096623930]

Направи коремна пластика и увеличи гърдата 14.10.2015 goda.Grud боли. но стомахът ми не се чувства и изобщо не боли. като че ли delala.no корема подуване като 5 месеца beremennosti.Delala Yasenevo в Москва Централна клинична болница на Руската академия на науките пластичен хирург Gainullin Рауф Midhatovich. Tummy обърна krasivyy.dryablost отстранява и половина участък tozhe..grud krasivaya.vse ustraivaet.perezhivayu само подуване на zhivote.no още една седмица се надявам всичко скоро ще има какво да се страхуваме soydet.Poetomu пациент net.Spina просто много болки и анестезия в гърба е тя боли да прави.

35. Оля | 03.11.2015, 05:07:00 [3669257701]

Здравейте всички! Подобно усещане, че хората пишат, които не са преминали през това, наистина! Когато четете рецензиите, всичко е наред, нищо не боли и т.н. Как може да не се разболеете след такава операция, когато мускулите са пришити и кожата е отрязана! Имам днес третия ден след операцията! Коремът боли, а най-ужасните мускули болят с най-малкото движение, не плачат, не натискайте, не се смеете, не можете да направите нищо! Тъй като всичко това на коремните мускули работи и ако това се случи, това ще бъде само адски болка. Никога не съм обикалял много след операцията, не можеш много да натискаш много! И в корема, подуване и много кукувица, аз се страхувам, че сега клизма ще трябва да направя! Вчера кихнах, в крайна сметка знаеш какво? Аз почти загубих съзнание от болката в мускулите си! Тази сутрин моята кашлица ме обезпокои, аз малко се изкашлях и дълго плачех от болката в стомаха си! Накратко, всичко, което пишат, е, че всичко е наред! Ти ли си луд? Напишете както е! Няма нужда да подвеждате хората да влизат! Ако искате да направите операция, само вие трябва да сте готови за много труден рехабилитационен период! За много трудно! Във всички смисъла на думата! Имам всичко!

36. Мария | 03.11.2015, 09:45:54 [3096623930]

Написах го така, както е.и когато щях да извърша тези две операции, аз също го прочетох. щото гърдите няма да се усети на фона на стомаха и корема, което е много болен и бях готов за това .Но имам тази лична net.bespokoila само ме grud..u утре ще бъде на 3 седмици след operatsii..otek по корем вече пада и все още не го усещам. че шевовете на малко. Следователно в съседната стая имаше жена и тя имаше и пластмасов корем. тя веднага се изправи на следващия ден и тихо заговори sidela.tozhe това боли всичко horosho.no нея 2 хоризонтален шев и vertikalnyy..U Аз само хоризонтално в bikini..Poetomu напразно си мислиш. че всички мами .. всички от тях по различни начини ..

Потребителят на сайта Woman.ru разбира и приема, че е напълно отговорен за всички материали, публикувани частично или изцяло от него чрез услугата Woman.ru.
Потребител на сайта Жена.ru гарантира, че поставянето на подадените материали не нарушава правата на трети лица (включително, но не само авторски права), без да се засяга тяхната чест и достойнство.
Ползвателят на сайта Woman.ru, изпращащ материали, по този начин се интересува от публикуването им на сайта и изразява своето съгласие за по-нататъшното им използване от редакционния екип на сайта Woman.ru.
Всички материали на сайта Жена.ru, независимо от формата и датата на публикуване на сайта, може да се използва само със съгласието на редакцията. Възпроизвеждането на материали от сайта Woman.ru е невъзможно без писменото разрешение на редакцията.

Редакторите не носят отговорност за съдържанието на реклами и статии. Мнението на авторите може да не съвпада с редакционната гледна точка.

Материалите, поставени в секцията "Секс", не се препоръчват за гледане на лица под 18 години (18+)

Когато посетите woman.ru, вие приемате Условията за ползване на сайта на Woman.ru. в т.ч. и в частта, отнасяща се до "бисквитките".

Онлайн издание "Woman.ru" (Сертификат за масмедии № Ал. FS 77-51007, издаден от Roskomnadzor на 27 август 2012 г.).

Свързан софтуер