Как да премахнете подуването на горните клепачи

[1027] Запушване на горните клепачи

Дълго, преди около година се надувахгорни клепачи, подпухналост не преминава, отначало не се забелязва, такава сгъвка на клепача, а след това по-силна, изглежда, че клепачите скоро ще плават по очите си. Имам късогледство, но не нося очила или лещи, защото тя не ме притесняваше много, сега зрението ми се влоши. Едно око е било -2,5, второто -3. Сега не знам. Работя много на компютъра. Искам да отида при доктора. Самият той не минава. Може ли това да е от компютъра, от напрежението на очите?

[1] Отокът на клепачите може да се развие по различни начинипричини както от общ, така и от местен характер. Болестите на бъбреците, сърцето, черния дроб, съединителната тъкан се придружават от подуване на горните клепачи. Болестите на орбитата и на самия клепач също могат да бъдат придружени от оток. Отокът на клепачите не може да бъде свързан с напрежението на очите, продължителната работа на компютъра.

Отокът на горните клепачи може да бъде объркан с образуването наувисването на кожата се сгъва във външната половина на горния клепач, така наречените blepharochalasis. Blepharochalasis свързани с възрастта отслабване на съединителната тъкан на горния клепач и обикновено се появява при хора на възраст. Blepharochalasis причинява проблем harkter чисто козметични, око никога не затваря и, ако се желае, да бъдат елиминирани от пластичната хирургия. Между другото, италиански mediagnat и премиер Силвио Берлускони направи операция за отстраняване blepharochalasis миналата година.

Що се отнася до увреждането, което виждате,тогава това може да бъде причинено от множество причини. Само лекарят може да определи единствения истински човек при редовно изслушване. Ако сте на повече от 40 години, тогава можете да започнете да изпитвате визуална диско музика поради пресбиопията - свързана с възрастта загуба на настаняване.

[2] Синът ми беше на 18 години, горният клепач беше подут, той се изчерви през нощта, направих чай и направих лосиони. сутринта подути очи. Нуждаете се от съвет

[4] Здравейте, вече съм на 24 годиниАз подути горните и долните клепачи на дясното око, бях ранени дясната си вежда и десните очи, а аз имам камъни в десния бъбрек, независимо дали това може да е свързано с подуване на клепачите на едното око, каза офталмолог, който обикновено е в нарушение на бъбреците или сърцето подуване на двете очи вместо един,

[5] Всъщност, при бъбречната патология и двете очи набъбват. Причината за едностранно подуване във вашия случай може да бъде блефарит. алергична реакция, херния на клепачите и др. Необходими са консултации на пълно работно време.

[6] Здравейте! За мен от 28 години и вече много време за мен е пухкавост на горните клепачи, още от 9 клас и не минава по никакъв начин. За мен възлово струма от 1-ва степен, мислена заради него или него, но сега струвах или застанах на квалифицирания или опитен ендокринолог за сметка и тя говореше, че от него или това не може да бъде. Според анализите на щитовидната жлеза, хормоните са добре, само калция е по-малко от нормалното, но всичко е нормализирано сега. Приемам подготовката. Предава общия или общ анализ на урината, на вазопресин и прави САЩ с бъбреци, всички по норма или скорост. Как да разбера причината, моля да ми кажете?

[7] В действителност, проблеми с щитовидната жлеза,особено хипотироидните състояния, могат да бъдат причина за оток на клепачите. Освен това можете да проверите състоянието на сърдечно-съдовата система и да посетите козметичен хирург, за да изключите възрастта на хернията.

[10] Аз съм на 49 години. Нямаше признаци на оток или стареене, но след инжектиране на Botox на челото на 4-ия ден имаше оток на горния десен клепач. Премина ми 3 седмици. но няма промяна. Приемане на диуретици, антиалергени, масаж, няма резултати. Моля, бих искал да получавам съвет: какво да направя в този случай?

[11] Замайване след инжектирането на Botoxсе свързва с нарушен лимфен поток. Начини да се отървете от тази подпухналост, с изключение на хардуерните процедури за лимфен дренаж, не. И те, за съжаление, са противопоказани след инжекции с ботулинов токсин. Просто трябва да чакате.

[12] Запушване на горните клепачи, сърбеж и сърбежсухота - те казват, че това е алергия. Практически пия само вода, не използвам сурова храна - не мога да разбера какво може да е алергия или все още е заболяване. Предава анализа на паразит - всичко е чисто или чисто. Моля, помогнете. Тогава да излекуваш

Видео: Упражнения за лицето. Горният клепач