Едем на кожата над горната част на клепача

Ако един ден го откриетегорния клепач е подута, имаше малка подутина на склерата са червено и има чувството, като че ли удари прашинка, трябва незабавно да види специалист, тъй като това ще им помогне да се предпази от по-сериозни последствия под формата на пълна загуба на зрението.

Причините за такива прояви са десетки, а междувременнонародната медицина препоръчва прилагането на варено яйце или пакет чай, който в някои ситуации може да бъде много вредно, особено ако патогените на инфекцията са проникнали в тази област.

Горните клепачи набъбват в случай на заболяваниясърдечно-съдовата система, бъбреците или черния дроб, така че ако сте гледали нещо подобно в огледалото за дълго време, винаги трябва да се срещате с терапевта.

В допълнение, когато атакуващите патогени са с висок рискгубят способността да виждат кога е ненавременно лечение. Ако сте ранени или сте били ухапани от насекоми, е имало алергична реакция към продукт или козметичен продукт, това може да доведе до подуване.

Ечемикът не е нищо повече от едновъзпаление на мастната жлеза близо до линията на растеж на миглите. С външно проявление може да бъде провокирано от баналното въвеждане на мръсотия и с вътрешно увреждане на мембраната и от проникването на чужди частици. В същото време ясно ще видите малък абсцес, наподобяващ зърно, което се случва около втория или третия ден. Това заболяване започва с сърбеж, зачервяване на склерата, понякога се усеща "мота". Ако скачането се дължи на факта, че седиш в течение, тогава можеш да добавиш много болка. Навън, ечемикът се пробива само след няколко дни, а когато вътре има шанс да се изтръгне вътре, като засяга други части на окото.

Като борба се препоръчва загряванезасегнатата област с варено яйце и лосион, приготвени от алое или невен. Сокът се разрежда с вода в съотношение 1:10 и се прилага три пъти на ден.

Понякога подуване е от алергичниреакция на козметиката и след това ще бъде необходимо да я вземете със себе си, когато посетите офталмолог. Понякога може да се случи поради стар или нискокачествен труп. Лекарят ще разбере причините и ще изключи екземата върху клепачите, тъй като понякога симптомите му приличат на алергия.

С блефарит, възпалението засяга само кожата на клепачите, докато секретира лепило ресничките.

Ако подпухването не изтече в рамките на три дни, това е сигнал за наличието на сериозно заболяване, което изисква незабавно лечение в клиниката.

Беше ли материалът полезен?