Отстранени са зъбният оток, който не преминава или не се провежда

въпрос:
7 април, четвъртък, премахнахте горните 3 зъби отдясно4-5-6ka. 6ka преди отстраняването отдавна е лекувано е нарушено от силни болки под него имаше киста. След отстраняването на болката само се засилва. В отдалечените кладенци лекарят вкара торундата с йод. С тях страдах с ужасна болка 2 дни преди събота. В събота тези тордани бяха заменени с мен от алмогилна паста от нея, всички болки минаха. Но рано аз shovdpilsya те се върнаха вечер отново, не ме оставя да спя или яде ужасно bolly. От болката съм спасен от кетона, който я пия два пъти на ден. Аз също пия антибиотици амоксивлак два пъти дневно и изплаквам след хранене с хлорезидин. Изглежда, че го правя, но вече е 4-и ден, но болките продължават. Понякога температурата е 37.5. Премахването на зъбите 4-5 беше за белите дробове на лекаря, но 6к той се смачка и проби. Не знам дали всичко върви както трябва. Следващата среща имам само във вторник. Трябва ли да задействам тревога? При мен при приемането на храненето, което приемам след миксер под формата на каша, се усеща в някои от дупките chmokonye. Може би е по-добре да премахнете тези отметки, но се притеснявам, че храната е под тях и не мога да изплатя от там, ако е там. Имам снимки на устната кухина с отстранените зъби, може би ще ви ги дам за ревизия, за да кажа.

отговори на:
Здравей, Сергей! След тежко извличане на зъбите, болката може да продължи две седмици (и след сложно отстраняване и повече). Но болката не трябва да се увеличава. Не правете нищо сами. Всички назначения трябва да се извършват от зъболекаря след редовен преглед. Ако състоянието се влоши, се свържете с вашия зъболекар преди назначаването.

въпрос:
Здравейте Аз се отстраняват долния 6-Ку, 2 дни по-късно болката се увеличава, тя отива на лекар, каза по дяволите, не се формира, ямките изсъхнат върху чиста, сложи лек-в, 2 дни по-късно той каза да дойда отново положи лекът по време и след отново 2 дни дойде вече дойде, каза по-добре и натисна голям хемостатична гъба, каза той rassosetsya.Vopros takoy.Proshlo половин ден, а това гъба почти решен, езикът е, че не смятаме, че е в норма, че тя изчезва толкова бързо? благодаря предварително!

отговори на:
Здравей, Татяна! Може би тя падна. Свържете се с вашия зъболекар за ревизия на кладенеца.

въпрос:
Добре дошли! Преди седмица премахна комплекс 8-ку. Лекарят незабавно постави маргина на марля в лекарството в раната. След 5 дни отидох в превръзката и отново сложих фланелката с лекарството. Кажи ми, може ли по-добре раната да се лекува без нея? И колко време ще са необходими такива манипулации?

отговори на:
Здравей, Татяна! Не пишете какво усложнение възникна след извличането на зъбите. Не можете да коментирате действията на зъболекаря си без проверка. Обърнете се към него с тези въпроси. Той видя ситуацията в устата и знае защо е необходимо многократно да се залага на лекарството в дупката.

въпрос:
Те премахнаха мъдреците преди седмица. Кръвният съсирек не се запазва. Зъболекарят поставил няколко пъти в дупката лекарство, но не задържал, падал. А сега какво да правим? Отново да отиде и отново нещо да инвестира там? Дупката е куха. Понякога се бори. Ще го излекува ли без кръв и медицина? Благодаря ви.

отговори на:
Здравей, Вероника! След отстраняване на зъба отворът без кръвен съсирек ще се излекува на по-късна дата. Независимо от това е необходимо да се обърнете към стоматолога, който е извадил зъб за контролен одит на дупка.

въпрос:
Добре дошли!Може ли да ми помогне? Аз разбирам, че интернет не е напълно възможно, но поне да ми каже дали да се размножават паника. В понеделник следобед премахване на най-добрите осем, почистени кисти, се прави разрез бузата mezzhdu и дъвка, за да гной vyhodil.yu, поставя в дупката за лекарство, което се rasosetsya. Във вторник, малко подута буза, няма болка, само когато аз се смея в района на разрез, в кладенеца на нещо бяло, постоянен вкус и мирис на лекарства, днес е сряда, opuzol не си отиде, но не uvelichilas.Boli все още там, температурата е нормално, net.Edinstvennoe гнил мирис, който ме притеснява много боли отворената уста (когато се прозяват например), но с отворен през болката стана по-добре. И подуване, която не стихва, боли да спят на една възглавница от тази страна.

отговори на:
Здравей, Алина! Премахването на зъб от мъдрост е хирургическа операция, която може да накара пациентите да се притесняват от симптоми като болка, подуване, треска, болезнено отваряне на устата и т.н. Температурите и болките, които нямате, болезненото отваряне на устата постепенно намалява и подуването може да продължи 5-7 дни. Не легнете през нощта отстрани на отстранения зъб, опитайте се да отворите устата си. Ако все още имате за какво да се притеснявате, свържете се с вашия зъболекар.

въпрос:
Днес премахнати първите осем, образували съсирек, но някои големи, малко пречи, няма болка, няма отоци. Това нормално ли е?

отговори на:
Здравей, Катрин! Ако е много тревожно, свържете се с вашия зъболекар, той ще предприеме действия.

въпрос:
Здравейте Преди три дни 6 бяха отстранени от върха. дълго време не можеха да го извадят, защото самият зъб вече не беше там и останаха само парчета. И така, днес зъбът вишне и в една дупка в вечерта на същия ден, когато извадиха нещо, се появи, че е бяло, изведнъж това е храна. Или гной, но няма мирис. Какво може да бъде това. Благодаря ви много!

отговори на:
Здравейте Виктория! Това е фибрин (бяло), то се появява на дупката на третия ден след извличането на зъбите. Освен това от нея ще се образува костна тъкан. Сондата може да продължи до две седмици, но всеки ден болката трябва да намалее. Ако се увеличи, ще трябва да се свържете с зъболекаря.

въпрос:
Здравейте, разкъсана зъбна козина с киставече 5 дни боли, каза лекарят да изплакне солта и содата, да пие антибиотици (и кои не поискаха). Водачът не се влачи там, минава под ръка с руно. Мога ли да изплакна аптечната тинктура на прополиса? Благодаря ви предварително

отговори на:
Здравей, Бела! Опитайте се да не се качвате в дупката. При трудно отстраняване, лечебният процес на кладенеца се случва на по-късна дата. Много зависи и от това дали сте преживели премахването на кръвен съсирек, който предпазва яйцата от инфекция и помага бързо да се лекува. Ако нямате какво да боли и венците с нормален цвят, то просто отнема време да се лекувате. Препоръчваме Ви да се свържете с вашия зъболекар за последваща проверка и необходимите срещи.

въпрос:
Здравейте Преди 3 дни, отстранени 7-ку с киста. Поставете лекарство в дупката. На втория ден вечерта лекарството падна. През нощта отворът е затворен с фибрин, раната не боли, ръбовете на венците са розови. Трябва ли да отида при зъболекаря?

отговори на:
Здравей, Елена! Ако дупката е празна и дълбока (т.е. отворена към инфекции и хранителни остатъци), най-добре е да се свържете с зъболекаря за последващ одит. В края на краищата той не само сложил лекарството.

въпрос:
Добър ден, 10.03.2016 Аз се отстраняват долния ляв ъгъл 8ku сложи гъбата на върха и какво, че лекарства като нишки, 12.03 е лекар, той заменя лекарството и назначен следващата среща в събота т.е. една седмица, но вчера падна медицина и какво да правим с. Тази дупка аз naznayu, моят лекар не е клиника, а той не е казал какво да прави в такива случаи?

отговори на:
Здравей, Алена! Лекарството се поставя в отвора, за да се предпази от инфекции и нормално заздравяване на гнездото. Ако дупката е празна и дълбока, тогава това не е добро, защото тя е отворена за инфекции, остатъци и др. Препоръчваме все пак да се свържете с зъболекаря и да го посетите преди събота. В клиниките винаги има дежурен зъболекар, който може да проведе изпит и по-точно да ви каже какво да правите.

Свързан софтуер