Когато подуването изчезне, след като устните се увеличат

Операцията за увеличаване на гърдите се дължи на факта, чеслед нея има отоци на тъканите в областта на млечната жлеза. Това предизвиква много въпроси при пациентите, които вземат решение за такава процедура. Един от тях, когато тези отоци изчезнат и как може да се ускори този процес?

Преди да вземете решение за увеличаване на гърдитеза жената е важно да осъзнае, че както преди, така и след нея пълното послушание на пациента спрямо препоръките, дадени от лекаря, е от решаващо значение. И това означава, че трябва да се придържате към някои сериозни правила. Освен това е важно една жена да разбере какво ще направи лекарят, за да избегне страха и да бъде емоционално подготвен. По-подробно описание на начина на извършване на операцията увеличаване на гърдите в Москва Можете да прочетете тук http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

И така, какви правила е важно да се придържате след товапроцедура? Първото правило е постоянното носене на компресионно бельо. Тя ще трябва да се носят в продължение на 4 седмици не само през деня, но и през нощта. За какво е това? На първо място, е необходимо гърдата да заеме своята форма. Тъй като облеклото трябва да е непрекъснато, важно е да се погрижите да не купувате предварително комплект. Ако се окаже, че не е възможно да се носи бельо (например, трябва да се измие), тогава жената трябва да лежи на гърба си и да изчака да изсъхне.

Второто важно правило, което помага да се намалиоток и ускоряване на излекуването на тъканите - е съответствие с относителния режим на почивка. На първия ден жената ще бъде в клиниката под наблюдението на специалисти, в следващите няколко дни е по-добре тя просто да почива вкъщи без физическо усилие. За да намалите болката след операцията, трябва да използвате болкоуспокояващи, предписани от лекар. Ако товарът е, подуването може да се увеличи и лечебният процес да се забави значително.

Друга точка - след всяка операцияНе излагайте тялото си на топлина. И това означава, че не е нужно да отивате на баня или на плажа. Неподчинението в този аспект води и до увеличаване на отока и до факта, че те не изчезват дълго време.

Ако следвате препоръките на лекаря, може да се подуеизчакайте за около две седмици и след това ще започне да намалява. В такива случаи, когато това не се случи с жена, е важно да се консултирате с хирург, който е извършил операцията. Това ще ви помогне да избегнете сериозни усложнения и да получите медицинска помощ навреме.

БАД, ВИТАМИНИ, КОЗМЕТИКА

Този сайт ще даде възможност на всеки, който иска да получи консултация от специалист с дългогодишен успешен опит в преодоляването на следните заболявания:
- междуклетъчна дискова херния;
- церебрална парализа;
- псориазис;
- захарен диабет;
- артроза и др.
Шулга Николай Владимирович

Поръчка на продукти Artlife на територията на Украйна: BAD, лецитин, котешки камшик, калций; Козметика: Пробио, Incaps, Функционална козметика; витамини ; зърнени храни, супи, целувки, сладкиши, чай, кафе; средства за лична хигиена: шампоан, балсам, гел за бръснене, паста за зъби.

Професионален превод от английски на рускиразлични предмети: медицински, технически, научни и технически, юридически, икономически, литературни; преводи на банкови документи и запитвания, сертификати, песни, медицински препарати, стихотворения, стихотворения, инструкции и ръководства за работа, документация и локализиране на Интернет ресурси.

Свързан софтуер