Ухапване на камшиците как да премахнете отока на снимката

Разпространение на мюсюлманите по цялото земно кълботолкова широк, че този вид насекоми не живее само в Антарктида. Ето защо толкова много хора са атакувани ежедневно от тях. Изглежда, че насекомото с милиметър може да превърне лошия човек в масивен човек. Но цялата трудност се крие в отровата на тяхната слюнка по отношение на тъканите на човешкото тяло. Всеки от подвидовете на Simuliidae има различна токсичност, причинявайки различни патологични аномалии.

Общото научно наименование за реакциите на тялото срещу ухапване от комари е симулотоксикоза.

Характеристиките на обстоятелствата при получаването им са:

Най-високата вероятност за атака на мускулите е възможна през горещите летни месеци;

Вкореняването на тези насекоми е предимно в крайбрежните райони в близост до течащи резервоари и горски площи;

Атаките са възможни през деня и сутринта. Вечер и през нощта спят;

Мос чакат жертвите си на стъблата на високи треви и винаги нападат масово.

Тези данни трябва да бъдат взети под внимание за целтапредотвратяване на ухапвания на повечето насекоми от определен вид при планиране на активна почивка или престой в естествени природни и полеви условия.

Атаките на Симули не отнемат много времеда чакам. Въпреки че в някои ситуации лицето не може дори да се разбере какво се е случило с него, без да виждат или усещане за това, което е бил. Това се дължи на изключителната агресивност на мнозинството от представителите на мозъка. Те атакуват толкова бързо, че рецепторите на кожата нямат време да поправят дразненето. След контакт с повърхността на кожата незабавно MIDGE разяжда част от повърхностните слоеве, смазочни повърхността на раната с слюнка (основната разлика от комарите). Тя действа като упойка, което позволява на насекомото определен период от време, за да остане незабелязана. Ако по време на ухапването не се чувства комара смуче кръвта и лимфата от повърхността на раната, което е необходимо за неговия жизнен цикъл и плодородие.

Алергия за ухапване на мухи

В сърцето на такава алергия се крие съдържанието на слюнкатажлези на насекомо, което се представя чрез хемолизиране и алергенни вещества. Има редовност - колкото по-болезнена е ухапването, толкова по-силна е реакцията към нея. Състои се от прояви, които са много ясно показани в таблицата.

Системно (интравенозно, интрамускулно, таблетирано) приложение на антихистамини - тавеглил, лоратадин, кларитин, L-цети, диазолин;

Терапия с глюкокортикоиди: метилпреднизолон, хидрокортизон, дексаметазон;

Антидиарели (L-лизин енсцинат, манитол, фуроземид;

Обемът на мерките, насочени към намаляванеоток, зависи от интензивността и скоростта на растежа му. В повечето случаи е необходимо да се справим с местното подуване, което лесно може да бъде премахнато при действието на горните местни събития. Но в случай на облекчаване на растежа му в зависимост от вида на анафилактичната алергична реакция, която се разпространява в шията и дихателните органи, възниква пряка заплаха за човешкия живот. Отговорът трябва да е незабавен. Подобни пациенти получават безплатен достъп до въздуха и се транспортират възможно най-бързо до най-близката медицинска институция. За щастие, това се случва рядко при ухапване на мускулите.

Намерихте ли грешка в текста? Изберете го и още няколко думи, натиснете Ctrl + Enter

Какво да направите, отколкото да третирате ухапването от гъби?

Много често се появяват множество ухапванияистинският проблем е не само по отношение на неприятните симптоми, но и на стабилността по пътя към елиминирането му. В повечето случаи белезите от ухапване тревожат пациентите дълго време (2-3 седмици). Това е особено вярно, ако не предприемете никакви действия по този въпрос или не се ограничавате само до някои от необходимите. Подходът трябва да бъде всеобхватен, насочен към блокиране на всички връзки в патогенезата на заболяването. Това е единственият начин да се предотвратят възможни усложнения.

В типичния ход на процеса на раната при ухапванеMIDGE последователност на промените е както следва: ухапване - обрив - сърбеж - надраскване - инфекция на кожата - образуване на рана с възпаление на околната капак. Това е ясно поредица от събития, трябва да бъдат свързани с процеса на лечение, което съответства на патологични промени. Обемът на необходимите действия в зависимост от процеса на спиране е представена в табличен вид.

Мосът се страхува от ментол, мента, евкалипт. Можете да направите поговорка: 2 капки масло върху чаша вода, разклатете старателно и в пистолет. Можете да се пръскате, дрехите, пространството около вас. На първо място, маслата са полезни за хората, и второ, няма да излитам.
Ако няма масла, можете да изберете прост мента и да разкъсате листата около вас, можете да ги поставите на масата. Твърде ефективна.

По дяволите, аз някога ухапах магаре в близките гориочите, така че лицето е толкова разредено, страх от Бога. А ухапването беше толкова силно, че мислех, че е пчела. Но това, което се оказва, е по-лошо от пчела. Не приложих нищо на мястото на ухапване, просто не знаех за всички тези средства, всичко продължи след четири дни. Но сега се страхуват странниците, тези малки кръвци.

Аз съм алергичен към тези неща, ако се качаgushes, развивам ужасно червено подуване, което е непоносимо сърце. Тази проклета мускулатура има склонност да хапе в лицето и шията, в най-деликатните части на тялото. Аз хапвам местата на ухапвания с морски зърнастец масло или чаено дърво масло - след това той бързо лекува.

Стискам течността от раната с кръв и я изцеждам. Сърцето преминава. Виолетови условия без лекарства и билки

Много благодаря за полезната информация. Надяваме се, лосиони на хлорхексидин, за да помогне на детето. В първите си хапки от ужасното подуване и сърбеж се формират, както и след това, както изглежда, тялото се адаптира и хапе острата реакция не.

Отидохме да си починем на остров Хайнан. Тя е почти 2 месеца все още не преминава през сърбежа на midges. Интересното комари само ме ухапаха и съпругата ми. И нашите близнаци в продължение на 5 години изобщо не са ги докосвали. Те хапят само на плажа. Нека се опитаме да използваме вашите препоръки. Благодаря ви.

А. Хайнан. наистина хапе селективно. Аз не хапвам изобщо, но жена ми е ухапана. Сърцето е невъзможно, третата нощ не може да спи правилно. Сега се обръщаме към народната медицина, да видим какво ще стане. И няма глупаци и плантани.
Камал, но какво спестихте?

Свързан софтуер