Колко струва отокът след липосукцията на бедрата

Също известен като lipomodeling, липосукция- премахване на излишните мастни натрупвания, подобряване на тялото си контури, съблекални пропорции и в крайна сметка увеличаване на привлекателността. Въпреки доброто здраве и достатъчно ниво на физическа активност, някои хора все още могат да имат диспропорционално тяло, поради присъщите характеристики на структурата, наднорменото тегло или натрупване на мастни клетки. Липосукция може да бъде един чудесен начин да се отървете от мастните натрупвания и джобове в много части на тялото: бедрата, ръцете, шията, корема, кръста, гърба, вътрешната страна на коляното, гърдите, бузите, брадичката и телета.

В някои случаи липосукцията се използва заедно с други процедури, като контуриране. лифтинг на лицето, намаляване на гърдите, гръдния кош или коремния асансьор.


важно, Липосукцията не е предназначена за лечение на затлъстяване и не е заместител на редовните физически упражнения и правилното хранене.

Ще коригирате фигурата си,Въпросът е: колко ще струва липосукцията? Регистрирайте се за абдоминална липосукция, процедура, която успешно се провежда в нашата клиника за няколко години и е най-популярната процедура в областта на пластичната хирургия.

Трябва да се отбележи, че полученият ефект е изненадващустойчиви, така че можете да за дълго време, за да забравите за повтаряща се преминаването на процедурата и да се насладите лесна, красива фигура и перфектно здравословно състояние.

Липосукция в снимки преди и след

Консултация преди липосукция

Успехът и безопасността на липосукцията в Българиязависи от вашата искреност по време на предварителната консултация. Вашият пластичен хирург ще ви зададе няколко въпроса за вашето здраве, желания и начин на живот.

Бъдете готови да обсъдите по време на консултацията:

• Защо искате липосукция?

• Какъв резултат искате да получите след завършването му?

• Какви заболявания сте имали наскоро?

• Имате ли лекарство или друга форма на алергия

• Какви лекарства или хранителни добавки поемате понастоящем

• Пиете алкохол или дим

• Какви предишни операции сте издържали

Стъпка 1 - Анестезия

Предлагат се анестезиращи медикаменти, за да се осигури пълен комфорт по време на процедурата. Вашият лекар ще ги вземе за Вас индивидуално.

Липосукцията се извършва чрез малки,почти незабележими разфасовки, които след това напълно изчезват. Първо, чрез тези прорези се въвежда специален стерилен разтвор за дезинфекция и намаляване на кървенето и травмата. След това, с помощта на тънки кухи тръби, необходимото количество мазнини се отслабва, измества и изважда от зоната за третиране.

Стъпка 3 - вижте резултатите

Резултатите от извършената липосукция ще се забележат, когато малък постоперативен едем се оттегли и течността, която нормално остава на мястото на излагане на тялото ви, ще напусне.

След приключване на процедурата е необходимоОт известно време носете компресионни или еластични бинтове. Те ще помогнат за намаляване на отока след операцията и ще изтръгнат кожата около новите контури на тялото ви. Ще получите конкретни указания как да ускорите възстановяването си, което може да включва:

• Как да се грижите за оперирана област на тялото си

• Какви медикаменти могат да се използват за ускоряване на изцелението

• Как да намалите вероятността от инфекция

От особено внимание: понякога след липосукция, може да се препоръча да се намали излишната кожа. Вашият лекар ще Ви предложи предварително.

Разходите за процедурата винаги трябва да се вземат предвид, когатопланиране на операция. Цените за липосукция могат да варират доста широко. Обикновено това зависи от количеството работа и сложността на обекта, но други фактори, като промените в цената на лекарствата, материалите и т.н., могат да се намесят.

Цената на липосукцията включва:

• Таксата на вашия пластичен хирург

• Разходи за използване на ресурсите на клиника или хирургически център

• Използване на основни лекарства и материали

Крайната цена е в диапазона от 15 000 рубли.

Важно е да се: Когато избирате пластичен хирург за нужната операция, не забравяйте, че опитът на хирурга и удобната ви комуникация и взаимодействие с него са толкова важни, колкото и крайната цена на операцията.