Едем над горната устна след увеличение

Добър ден, ситуацията е следната: преди седмица, не беше добре, изскочи на лицето на херпес (в носа, на устната, брадичката). Няколко дни по-късно забелязах, че на челото, бузите, където трябваше да се появи акне, кожата изсъхна и се образува малка рана. Така че по цялото лице, срещу Е. Вместо пъпки (както е било преди) да оближе кожата и да намокри мястото, на което тя слезе. С това, което е свързано, не мога да разбера, никога не съм срещал това. Всяко лице на мокри плаки (ако може да се нарече така). Преди това пих отвара от бульон в продължение на два дни с Ла.

Здравейте, вчера премахнах осемте, отдолу,отдясно. Зъбът беше сложен, корените бяха огънати и парче от корена се счупи, практикуващият лекар не го получи, обяснявайки, че това може да навреди на канала и каза, че ще излезе по-късно. С анестезия имам нерв и сега долната ми устна, част от брадичката ми и част от бузата ми са вцепенени. Сега той все още е пробождане, дърпа и като бягане пълзящи (всичко това в комплекса е шофиране луд). Да са регистрирали амоксицилин 0. 5г-3р / д. 5 дни, Nise за болка, neuromultivitis 1t. -1p / d. По-нататък.

Здравейте, имаше секс не zashchishchenny с определена дамав края на ноември 2012 г.! Всичко би било нищо повече, но след 45 дни от треска с неизвестен произход! Първоначално гърлото след херпес след това температурата на 37 главоболие разтърсва всички пъпки на гърдите на гърба на ръцете и краката (не много, но това е), след това заминава за горчивината в устата и жлъчката! Плюйте в банята с канела слюнка! Poyzhe разбрах, че съм спал с жена с ХИВ и хепатит! Действията ми 51 дни Ифа ал ар NEG съм 2 месец 3 месеца ар отр отр ч ар 4 месец при.

Добър ден
Много често забелязвам публични следи от кръвместа, понякога случайно се допре до тях, независимо дали съществува риск, ако не и след това се яде ръцете си, прокара пъпка може да предаде да се почеше очите, докоснете устните си, пъхна пръст в устата си, независимо дали има риск от ХИВ

Здравейте, много силен сърбеж в областта на големии малки лапи, няма сърбеж във влагалището, кажете ми какви тестове трябва да направите. На близките са открили краста, дали може да има краста на гениталиите? Аз нямам нищо друго, акне, без сърбеж

18+ Онлайн консултации са само за информация и не замества съвета на лекаря. споразумение с потребителя

Вашите лични данни са добре защитени. Плащанията и работата на даден сайт се извършват с използване на защитения протокол SSL.