Общи правила за сайта

Общи правила за поведение на обекта:

За начало стотици хора комуникират на сайта,различни религии и мнения и всички те са пълни посетители на нашия сайт, така че ако искаме тази общност от хора да функционира и имаме нужда от правила. Силно ви препоръчваме да прочетете тези правила, ще ви отнеме само около пет минути, но това ще ни спести време и ще помогне да направим сайта по-интересен и организиран.

За начало трябва да поддържаме нашия уебсайтсебе си по отношение на всички посетители на сайта. Не обиждайте участниците, винаги е излишно. Ако има оплаквания - моля, свържете се с администраторите или модераторите (използвайте лични съобщения). Нарушаването на други посетители се счита за едно от най-сериозните нарушения и е тежко наказано от администрацията. Ние строго забраняваме расизма, религиозните и политическите изказвания. Благодарим ви предварително за вашето разбиране и за желанието да направите нашия сайт по-учтив и приятелски настроен.

Сайтът е строго забранен:

- съобщения, които не са от значение за съдържанието на статията или за контекста на дискусията
- обида и заплахи срещу посетителите на уебсайта
- в коментарите са забранени изрази, съдържащи безразсъдство, унизително човешко достойнство, подбуждане към етнически конфликти
- спам, както и рекламиране на стоки и услуги, други ресурси, медии или събития, които не са свързани с контекста на обсъждане на статията

Нека се уважаваме взаимно и на сайта, накойто вие и други читатели идвате да говорите и да изразявате своите мисли. Администрацията на сайта си запазва правото да изтрива коментари или част от коментарите, ако те не спазват тези изисквания.

Ако нарушите правилата, може да ви бъде дадено предупреждение, В някои случаи - забрана без предупреждение, По въпроси, свързани със забрана, пишете на администратора.

обида администраторите или модераторите също са наказани забрана - Уважавайте работата на някой друг.