Какво да правим с подуване на носната лигавица

Лина Вълкова The Thinker (6948), затворен преди 6 години

Фактът е, че ние сме три седмици на Зодак.
И преди това беше на Ломилан.
пием топъл нарзан без газове.
Млякото е топло с масло или просто сладко.
Дългият лекар вече не може да ни помогне или да ни помогне. За последен път се препоръчва да гаргараме сода на сода.
Но содата изсъхва лигавицата!
През нощта суха кашлица. Понякога vzahleb.Inogda кашлица се намокри поради отделяне в носа.
Премахнахме всички играчки, направихме мокро почистване, има пречиствател на въздуха.
Но алергологът ни каза, че докато всичко не е изчезнало, алергията ще ни измъчва.
Препоръчваме да даваме кетотифен сироп, но не можем да го намерим никъде. Той не е бил в аптеките в продължение на шест месеца.
prisovetuet. тази нишка))) Аз наистина не знам какво може да се улесни този процес вазомоторен.
Аз съм алергичен човек с опит, но използвам Nasobek тази хормонална медицина.
Аз пръскам бебето с Cromohexal, но ефектът не е дълъг. Твърде бързо, за да свикнете

Актуализирано преди 6 години

Ломилан е ларотадин. (кларитин, кларидол и производни)
ЗОДАК - ЦИТРИЗЪМ. (хексал, паразит, цирк)

SUPRASTIN и TAVEGIL - лекарства от първото поколение! МНОГО СЛАБО!
ПОМОЩ ЗА ДВЕ ЧАСА. не повече от това.

слънчоглед Mudrets (19140) преди 6 години

О, е безполезно да се почиства, да се мие, да се избърше ии т.н. Това ще бъде неговата ПРОСВЕТА и нищо няма да помогне, само за облекчение. Казаха ми, че след раждането ще мине. Където има. Днес, след един ден сън, децата не можеха да се разхождат, добре, поне докато един час сън не се разпали.
опитайте Ериус да си купи сироп

Лина Вълкова The Thinker (6948) Преди 6 години

Той причинява алергия около себе си, по дяволите.

Наталия Веселова Мислител (8731) преди 6 години

антихистаминът е необходим и много полезен при алергични ринити, попадащи в носовете. Кашлица може да се дължи на факта, че изхвърлянето в носа се освобождава в гърлото.

Джулия Khutornaia Просветени (36712) преди 6 години

опитайте се да изперете носа си след всяка разходка по улицата с Aquamoris (вероятно можете да използвате Narzan). променяйте уличните дрехи напълно до дома
но съветите от срещите на Мазнев (приятел на Дикул). крем от натрошен аспирин и чиста свинска мазнина в съотношение 1: 4 за смазване на гърдите на бебето в рамките на 10 дни

Източник: Н. Мазнев * Енциклопедия на традиционната медицина *, стр. 399

черно Просветени (28127) преди 6 години

бедно дете. мляко с масло, не го изнасилвайте.
Купете кларитин или кларатодин. Има и дете Suprastin. Една таблетка помага почти веднага и в носа на капчици като Otrivin или Preos.

Саша Мудрец (10725) преди 6 години

Бельо сухо в апартамента (на blkon, на улицата е многополеново) през нощта затворете прозореца (ако е отворен), ако косата е дълга (не разбирате girly вас или момче), измийте, преди да спя косата в тях за един ден, също прашецът се натрупва и дразни през нощта.
можете също да преминете през терапия,за това, което при вас алергия - в течение на дълго време (от три години и повече), е необходимо да се поставят nyxes на алерген. започвайки с ниска доза, пациентът се пристрастява към алергена и реакцията на тялото към него се намалява. за съжаление не знам как се казва на руски език, какво казва лекарят за възможните терпии?

кадифе Изкуствен интелект (349569) Преди 6 години

Доколкото ми е известно, топла вода и млякоалергиите не помагат. Това е добро средство за студена кашлица. Слезте или отидете на друг алерголог, предайте анализите, за да знаете точно коя е алергията, какво означава, но все пак няма да се появи? Цъфтежът започва през май и завършва през август. И докато има алергична реакция, лекарствата помагат, но ефектът е минимален.

Елена К Profi (895) преди 6 години

Кетотифен е в таблетки, алергичниЛорахексал даде време на дъщеря си, тя ни помогна. Кромогексал ни помогна малко. И през последната година опитах Санорин аналгетик за носа, той помага много добре. Но отново, не пишете каква възраст на детето, така че е по-добре да се консултирате с лекар, можете дори и с педиатър, може да има противопоказания. И това също е много добро, когато алергиите помагат да се измият носните синуси със студена вода от спринцовките. Ако бебето не кърми, опитайте, това помага! Като цяло, алергологът е прав: докато всичко не е обезцветено, нищо не може да изчезне. Почувствайте детето и постепенно всички с възрастта трябва да преминат. Вече минах, дъщеря ми имаше тежки форми на алергия, но никога не й забранявах нищо. Сега тя е на 20 години, живее в Санкт Петербург, а алергиите практически не страдат! Успех за теб, съживи се!

1 - Има селектор - ARD (20 минути обработенточка на ръка, има едно изявление в инструкциите) помага. Не знам какъв е срокът на валидност за продължителността, но в момента всичко е доста лошо. (имаме и такъв проблем със съпруга)
2 - Преподавах съвети от приятел. Реч ку обвивка руно до натопи главата в разтвора - мед, зехтин и вода (може да бъде всеки зеленчук) Рисунката не се контейнер IDE, (вероятно равен) Поставете този мач в ноздра, докато главата (главата стърчи само). легнете на страната, в която ноздрите са поставени мач (абсурдно предложение, мисля, че е разбираемо). под главата на кърпата, ще изтече от носа на слуз. лъжа за 20 минути. Ако това помага (незабавно веднага става ясно), тогава направете такива процедури 5-6 във всяка ноздра.

Ето 2 опции. Не мога да потвърдя, но може би.

О, колко умен е всеки. Слезте или отидете на добрия алерголог! Може да ви посъветваме, но детето е алергично и знае колко ще реагира на тези лекарства! Само добър алерголог ще ви помогне!

natalia pronina Profi (590) преди 6 години

адрес на LORu е възможно или вероятно в него или той adenoides на моето дете имаше подобна ситуация, също мисъл за наследствена алергия

Наталия Рижова Genius (63730) преди 6 години

Котка все още живее в къщата, ако не е тайна.

Свързан софтуер